Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Arsene är tredje i Premier League

  Arsene är tredje i Premier League

  Arsene är tredje i Premier League och har en 100% rekord i Europa League, men det finns kvar delar av stödet som inte är nöjda med Emerys ledning av sidan. Arsenal skrapade förbi Bournemouth på söndagen tack vare David Luiz tidiga mål och det fanns en stark brist på äventyr i deras 1-1-oavgjort med Manchester United för en vecka sedan på Old Trafford.

  Medan Torreira bär en Billiga fotbollströjor  alltid har klippt tänderna som en defensiv mittfältare, antydde Emery nyligen att han ville utplacera 23-åringen i en mer attackerande roll. "Hans egenskaper är att han kan ge oss bra pressning, och han kan vinna bollen högt upp på planen för att ge oss besittningen att göra mål," sade Emery om Torreira.

  Pepe blev Arsenals klubbrekordunderskrivning i sommar när han slutförde en flytt på 72 miljoner pund till Emiraten från Lille, men han har bara gjort en gång - från straffplatsen - för sin nya klubb. Även om ivorianen inte riktigt har levt upp till sin prislapp hittills, säger Campos att hans hårda arbete och vilja att förbättra påminner om Cristiano Ronaldo och har stött honom för att bli bra.

  Dani Ceballos som bär en Arsenal tröjor  insisterar på att han inte har ångrat att han gick med i Arsenal på lån från Real Madrid och är "väldigt glad" i norra London. 23-åringen lyckades inte vinna Zinedine Zidanes fulla förtroende efter hans överföring på 18 miljoner euro från Real Betis för två år sedan och var desperat efter att lämna Real Madrid under sommaren.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Arsenal tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!