Barcelona drar det sista LaLiga-spelet i säsongen

Lionel Messi öppnade en fyrdubblad ledning över Kylian Mbappe i en 2-2 Gold Shoe race och Eibar höjde Barcelona-stjärnan till 36 LaLiga mål. Paris Saint-Germain Framåt Mbappe - Vem har ett ligaspel som fortfarande spelas. Två stora Lionel Messi kommer att hamna i två första halv minuter när Barcelona ser fram emot en ledande position i Baskien, men verkligheten är att den katalanska parten hade tur att undvika nederlag mot hungriga och bestämda Eibar-kläder.

Olyckligtvis, i stället för att göra det första målet, måste Barca faktiskt vara villig att slå sitt mål i 20: e minuten. Hemmalaget lyckades öppna målvakten genom en hård spark från Marc Cucurella i. De av Valverde baserade sig på Leo Messis kvalitet för att skrämma Eibar, och i själva verket var argentinska författaren till en dubbel som ger honom ännu närmare Bota. Men målen för Cucurella och De Blasis balanserade poängen.

Golkiper Barcy i Barcelona tröja spelade huvudet rakt mot fötterna till Pablo De Blasis, som kraschade med volatilitet på avstånd och bollen föll i nätet. Cillessen lyckades inte återvända. Malcolm hade ett bra tillfälle för besökarna i 62: e minuten, men missade målet. Messi har fortfarande varit bra nog att sätta Barcelona på randen för att upprepa förra säsongens La Liga och Copa del Rey-dubbel. Det kommer att ta lite argument för att motivera att ge någon annan spelare den prestigefyllda utmärkelsen.