Chelsea hade planer på att slå ner Stamford Bridge

    Blues hade planer på att slå ner den nuvarande Stamford Bridge och ombyggja ett fantastiskt nytt komplex på samma plats i västra London. Sommaren 2018 sattes emellertid planerna på obestämd tid eftersom Roman Abramovich drog ut kontakten på projektet för närvarande.

    "Jag kommer att kämpa för min plats i Chelsea, tränaren vet det," sade Giroud med en Billiga fotbollströjor  till media efter Frankrikes dragning med Turkiet. ”Därefter beslutar vi i januari. Om du frågar mig om jag vill lämna, inte nödvändigtvis. Men vissa saker kommer att göra ... Jag kan inte nöja mig med det jag har idag i Chelsea. Jag har några vackra år framför mig. Jag är 33, jag har fortfarande ben och jag har en kropp som gör att jag kan spela några år till. Jag har en hälsosam livsstil och mår bra fysiskt. ”

    Tidigare Chelsea-spelare Cesc Fabregas var imponerad av Gilmours visning och sa: 'Han spelade fantastiskt ikväll. Personlighet är det viktigaste i denna ålder och han har det okej. ”Medan Gilmour är ett av Chelsys ljusaste unga talanger, är mittfältstävlingen hård med Mason Mount, Ross Barkley, Jorginho, Mateo Kovacic och N'Golo Kante framför honom hakningen.

    Pulisic tror att trycket att vara amerikan lägger extra vikt på axlarna när han ser ut att visa sin bästa form i en Chelsea-start. Det har varit en långsam start på livet på Stamford Bridge för mannen på 50 miljoner pund, som inte har startat en Premier League-match sedan 31 augusti. 21-åringen anlände i sommar från Borussia Dortmund med ett stort rykte men han har kämpat för att lysa i Frank Lampards nya Chelsea-sida.

    Tammy Abraham som bär en Chelsea tröjor har blivit känd som säsongens spelare hittills i Premier League av en trio med vitsord, efter hans fantastiska start på säsongen. Frammannen har slagit åtta mål i säsongens åtta matcher för att sitta i topplistan tillsammans med Manchester City superstjärna Sergio Aguero.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Chelsea tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!