Det finns bara två etablerade strejkare för United

    United gick in i denna säsong med bara två etablerade strejkare, Marcus Rashford och Antony Martial och 17-åriga Mason Greenwood som bär en Billiga fotbollströjor  som back-up. Under sommaren sanktionerade Solskjær försäljningen av Romelu Lukaku till Inter Milan för 75 miljoner pund men överraskande misslyckades med att ersätta honom.

    Intäkterna i Manchester United har fått rekord 627 miljoner pund för året till juli. Trots rekordledarna verkade Manchester Uniteds vice ordförande Ed Woodward att klubben fortfarande uppskattade spela framgång på fältet högst. Han sa: "Alla i Manchester United är engagerade i att leverera vårt primära mål att vinna troféer."

    Ole Gunnar Solskjær kan ha vunnit Manchester United-fansen när han tillfälligt tog över efter att José Mourinho togs bort från sin tjänst, men nordmännens kredit är trött. Fem segrar i klubbens 20 senaste matcher i alla tävlingar får panik att sprida sig som en löpeld bland fansen, med prestationerna saknas också livlighet och uthållighet.

    Pogba bär en Manchester United tröjor har inte presenterat alls den här månaden sedan han skadade sin fotled mot Southampton, och i hans frånvaro har United arbetat med två 1-0-segrar och lidit ett 2-0-nederlag på West Ham. France International har missat Uniteds tre senaste matcher mot Leicester, Astana och West Ham, men kommer troligen tillbaka till League One-sidan på Old Trafford, i en match som kommer att få dig LIVE av talkSPORT 2.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!