FC Barcelona höjde nästan 80 miljoner euro

    FC Barcelona har redan höjt nästan 80 miljoner euro från spelarförsäljningen och vill sälja några fler spelare för att finansiera de enorma avgifterna som kommer att behövas för att underteckna Neymar och Antoine Griezmann. Neymar och Antoine Griezmann som alltid gillar att bära en Billiga fotbollströjor har båda varit knutna till flytten till Camp Nou i sommar och Barca sägs ha ett intresse för båda. Men de kommer inte att bli billiga.

    Detta är framför vad som verkar vara en upptagen - och dyr sommar på Camp Nou när du anser att Antoine Griezmann kostar 120 miljoner euro och Neymar än mer än det. FIFA tillåter dock inte klubbar att slutföra ett överföringsfönster med en negativ balans på över 100 miljoner euro. Om Barça slutar signera Neymar och Griezmann är det nästan säkert att de kommer att behöva avlasta ett eller två stora namn.

    Barça behöver inte höja alla pengar genom försäljning för att betala för de två stjärnorna som de vill ha, men att få en avkastning på oönskade spelare är nödvändigt för att lindra den ekonomiska bördan. Slutligen finns det några "tunga hitter" som kan säljas för mer stora summor. Philippe Coutinho som gillar sin Barcelona tröjor mycket är den främsta misstänkt här, och han och / eller andra kan faktiskt gå till Paris Saint-Germain som en del av Neymar-affären.

    Ousmane Dembele har överförts listad bland starkt intresse från Bayern München, per spanska tidningen Sport. PSG är öppen för idén att inkludera Dembele i en affär för Neymar också. Liverpool är ett annat alternativ medan Bayern ser den franska vingen som ett alternativ till Leroy Sane.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Barcelona tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!