Gareth Bale för att göra Champions League "inverkan" mot Liverpool

    Ryan Giggs har varnat spelare i Liverpool tröjor att Gareth Bale är redo att göra skillnaden i Champions League-finalen. Bale är inte säker på att starta för Real Madrid i lördags showdown i Kiev, trots att han gjorde fem mål i fyra LaLiga-spel för de styrande europeiska mästarna.

     

    Bals Madrid riktar sig mot en tredje rak krona när de möter Liverpool på lördag i Kiev med de spanska gigantiska favoriterna. Boss Zinedine Zidane har lämnat Bale i billiga fotbollströjor för mycket av den här säsongen, men den 28-årige är tillbaka i sidan och tillbaka i form vid rätt tidpunkt med tre mål i hans senaste två matcher och fem från hans sista fyra start.

     

    I sin debutsäsong för Real gjorde Bale sensationella vinnande mål i både Copa del Rey och Champions League finalen. Den följande säsongen i finalen i European Cup, hjälpte Welshman Real Madrid sitt enda mål och gjorde sitt straff i den efterföljande skytten. hans cup final rekord är helt enkelt superb. Med tanke på Manchester Uniteds brutna säsong är både Mourinho och VD Ed Woodward medvetna om hur Bale skulle stärka truppen.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Liverpool tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!