Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Juventus måste betraktas som en av de fyra eller fem bästa

  Juventus måste betraktas som en av de fyra eller fem bästa

  Champions League är världens enda mest prestigefyllda klubbtävling, och Juventus måste betraktas som en av de fyra eller fem bästa utmanarna för trofén. Att spela på de höga nivåerna i Champions League är det som lockar de bästa spelarna till de största klubbarna. Det är därför Tottenham Hotspur kan locka till sig Tanguy Ndombele och Giovani Lo Celso medan Manchester United inte kan få in någon annan än ol 'Slabhead.

  Sarri ser framåt som nyckel men han betygsätter också Gonzalo Higuain bär en Billiga fotbollströjor, trots den argentinska internationalen som kämpar under honom på Chelsea förra säsongen. Det är tidiga dagar in i Maurizio Sarris Juventus regeringstid - men Cristiano Ronaldo ser redan ut som om han genomgår en ny omvandling. Statistik från Ronaldos första fem matcher under Sarri föreslår dock att han kanske inte är så dödlig den här säsongen.

  Efter att hela hanlabaloo av honom satt i bänk för säsongens första match slutade vi med att de Ligt startade tillräckligt snabbt. Inte under de ideala förhållandena, utan en start han fick. De Ligt tog platsen som kapten och klubblegenden Giorgio Chiellini mot den dödligaste attacken i andra Italien än Juventus. Det är fruktansvärda förhållanden för vem som helst och majoriteten av spelet spelade de Ligt ganska beundransvärt. Jag är övertygad om att han kommer att vara mer som de Ligt än vad vi såg under andra halvåret för resten av säsongen.

  Juan Cuadrado säger att han är beredd att hålla samtal med Juventus om sin framtid i klubben. Cuadrado bär en Juventus tröjor har inte gjort någon hemlighet för sin önskan att stanna kvar i Turin. Han sa till Il Mattino i juli: ”Jag känner mig glad på Juve, min familj är glad och våra tankar är att stanna i Turin. Maurizio Sarri kan be honom ta på sig en mer defensiv roll, men hans angripande instinkter borde säkerställa att han fortsätter att komma fram och in i målskorande positioner i den sista tredjedelen av fältet.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Juventus tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!