Kommer Arsenal åka?

    I Premier League fjärde runda 2017-2018 säsongen leder Arsenal med Billiga fotbollströjor 3-0 seger över Bournemouth. Danny Welbeck enastående prestanda skickat 2 skott 1 passera perfekt data, den nya linjen i ne. Gunnersna kom in i spelet på baksidan av två kostsamma nederlag av Stoke och Liverpool, men gjorde den perfekta starten när Welbeck ledde dem framåt efter sex minuter.

    Danny Welbeck som bär Arsenal matchtröja gjorde två gånger som Arsenal återvände till vinnande sätt och fördömde winless Bournemouth till ett fjärde på varandra följande nederlag. Anteckningsboken Alexandre Lacazette drog ledningen i den 27: e minuten, böjde ett skott förbi Asmir Begovic från kanten av området.

    Arsenal reducerades till 10 män under de sista 10 minuterna, när ersättare Francis Coquelin tvingades av med en hamstringskada men Bournemouth misslyckades med att utnyttja. Som det var, var vinsten övertygande, och medan nästa söndags utflykt till Chelsea blir ett mer intressant spel. Låt oss hoppas att de får ett bra resultat.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Arsenal matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!