Liverpool 1 Borussia Dortmund 3

Borussia Dortmund kom bakom för att vinna 3-1 mot tidigare chef Jurgen Klopp, som en kristen Pulisic brace slog Liverpool. Christian Pulisic gjorde ett brace när Borussia Dortmund kom från ett mål för att slå Liverpool 3-1 i International Champions Cup på söndag.

När Loris Karius i billiga fotbollströjor spelade bollen rakt ut till en Dortmund-anfallare, var den hårdaste räddning han fick göra i första halvleken från ett van Dijk-backspass, höll ett skarpt lågt kors sent i första halvlek - fast det nästan bobblade ut, kunde inte vara klandras för straffefaren.

I sista minuten av spelet Pulisic slog hem målet att sätta Dortmund i spetsen, och sedan djupt in i skadetiden såg han sitt skott slagen av Karius i Liverpool fotbollströjor men bara in på Bruun Larsens väg att göra det 3-1. Klopp är känt för att vara en lång tid admirer av Pulisic med ens spekulation de senaste dagarna kring ett potentiellt drag.