Liverpool kommer mot Tranmere Rovers

  Liverpool kommer att tävla om sin första sommarsäsong vänliga på sommaren mot Tranmere Rovers på Prenton Park på torsdagskvällen - ett spel du kan titta på live på LFCTV och LFCTV GO - och förberedelser fortsatte mot fixturen vid klubbens West Derby-komplex.

  Framsidan återvände till Melwood på måndagsmorgon efter sommaravbrottet och bedömdes vidare av klubbens medicinska lag som har hållit frågan under Schweiz Nations League möte med England den 9 juni. Center-back Lovren som hade en Billiga fotbollströjor rapporterade genomgick en serie fysiska undersökningar - inklusive det grusande laktatprovet, vilket han gjorde bredvid Divock Origi.

  "Ja varför inte? Jag är fotbollsspelare så jag vill spela fotboll - det är vad jag gör hela mitt liv så varför inte? "Lovren berättade för Liverpoolfc.com när han frågades om han hoppas få några minuter under sitt bälte på torsdagen.

  Amerikansk talkhow värd och staunch Kopite John Oliver förklarar i sin egen oändliga stil varför Stateside fans borde dela i sin passion och titta på European Champions Liverpool på turné i USA i sommar.

  Oliver ger också sitt unika tag på Liverpool-stjärnor som Virgil van Dijk, Andy Robertson och Alisson Becker. "Alisson Becker som gillar sin Liverpool tröja mycket är den bästa målvakten i världen och han är vacker" - och förklarar varför han längtar efter att bli kramad av LFC-chefen Klopp.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Liverpool tröja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!