Liverpool kommer troligen att möta en resa till Kina 2021

    Målvakterna på fyra engelska klubbar nominerades till Yashin-utmärkelsen som Liverpools Alisson, Ederson från Manchester City, Chelsea-målvakten Kepa Arrizabalaga och Lloris valdes ut tillsammans med Manuel Neuer, Samir Handanovic, Jan Oblak, Andre Onana, Wojciech Szczesny och Ter Stegen.

    Ersättare Lallana som bär en Liverpool tröjor var i slutet av Robertsons kors på Old Trafford för att netto sitt första Premier League-mål sedan maj 2017 och säkerställa att de rödas obesegrade start på toppflygkampanjen förblev intakt. Ett sådant bidrag passade, tror Robertson, på grund av 31-åringen påverkan i och runt omklädningsrummet, trots begränsad matchinsats.

    Liverpool kommer troligen att möta en resa till Kina 2021 under planer för den första versionen av det utvidgade FIFA Club World Cup. FIFA förväntas bekräfta arenan på fredag ​​efter en omröstning från deras styrelse vid sitt kvartalsmöte.

    Det är underförstått att UEFA föredrar att erbjuda platserna till Champions League och Europa League-vinnarna under den fyraåriga cykeln. Om det bekräftas betyder det att Liverpool, de regerande europamästarna, skulle vara bland de första lagen som deltog i tävlingen.

    Jurgen Klopp klädd i en Billiga fotbollströjor  var ivriga i uppbyggnaden av spelet för att övertyga sina spelare om att det inte skulle vara lätt och det som utspelades var långt ifrån den dumt som många förväntade sig. Men för allt det bra Solskjaer gjorde med sin taktiska uppställning, visade sig individuella fel och över försiktighet så småningom att hans sida ångrats under 90 minuter.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Liverpool tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!