Liverpool slog Porto och ligger nära semifinalerna

Liverpool fick Porto i den första delen av kvartfinalen i turneringen. Liverpool besegrade Porto 2-0 på tisdag för första delen av kvartfinalen i Champions League på Anfield Väg. De första 45 minuterna var Liverpools dominans, som öppnade poängen bara fem minuter senare med Keita i en avböjd mittfältspark. Med förvirrande enkelhet för någon motståndare gjorde Liverpool två gånger under de första 26 minuterna. Bara den här gången slog FC Porto ut.

Liverpool förlorade bara ett spel i det här krävande mästerskapet och beviljade bara 20 mål i 33 Premier League-spel, en verkligt imponerande prestation. Något som Sané lyckades, men såg att bli avbruten av offside. Salah i Liverpool tröja, som var aktiv under matchen på jakt efter målet, försökte återpröva Casillas reflexer men utan framgång.

FC Porto för den här tisdagens match mot Liverpool i billiga fotbollströjor, med hänvisning till den första delen av kvartfinalen i Champions League. Porto förvånad över att starta spelet inom attackområdet, angriper Liverpool vid sidorna. Två minuter senare slutade den stora Marega, men vände sig om. Marega, isolerad på halvtimme, men kunde inte slå Alisson och slösat bort portistas bästa möjlighet. Efter budet bad drakarna efter penalti av Alexander-Arnold, nekad av domaren och VAR.