Liverpool sätt

    Prat om "Liverpool-sättet" föregick länge Jürgen Klopps utnämning, men i likhet med klubben har föryngrats sedan hans ankomst, så har en etos återuppfunnits. "Vår identitet är intensitet", sa tyskaren. Gérard Houllier bär en Billiga fotbollströjor  och Rafael Benítez, som predikade kontroll, kanske inte känner igen denna variant av Liverpool, men mer än de flesta kan Arsenal vittna om Klopps energiska makeover.

    Liverpool-manager Jürgen Klopp har på ett skämt framhävt Pierre-Emerick Aubameyangs enda svaghet inför sitt möte med Arsenal på lördag. Men Klopp har spelat ner Aubameyangs rekord mot Liverpool - hans enda seger någonsin kom tillsammans med Eden Hazard och Yohan Cabaye för Lille under säsongen 2009/10 och insisterar på att de röda måste vara på deras vakt på lördag.

    Röden skickade Gunners 3-1 på lördag för att bli klar på toppen av Premier League men återigen misslyckades med att stänga av sina motståndare med Lucas Torreiras sena strejk genomträngande Adrianus nät. Liverpools försvarare kommer ännu inte att hålla ett rent blad den här säsongen, men Jurgen Klopp med en Liverpool tröjor är inte orolig för sin form efter en eftertrycksseger över Arsenal.

    Efter segrar över Norwich City och Southampton behövde de europeiska mästarna, som var ligalöpare förra terminen, att öka sitt spel för att besöka Unai Emery's Gunners som också var obesegrade - och det är precis vad de gjorde. Det var ett lysande spel från min sida så tidigt på säsongen. Det var enastående. Det var en prestation full av kraft, energi, girighet och passion, som jag tror att du måste ha mot ett lag som Arsenal, "sade Klopp.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Liverpool tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!