Madrids ombygging er godt i Zinedine Zidane

  Real Madrid signerte Eden Hazard som liker sin billige fotballdrakter fra Chelsea i fjor for en ryktet sum på 80 millioner euro. Belgias internasjonale fullførte et høyt forventet og overhengende trekk til Santiago Bernabeu, og overføringsgebyret som Los Blancos betalte for ham, synes å være et godt kjøp vurderer spillerens kvalitet og kaliber.

  I løpet av den siste uken eller ti dager annonserte Real Madrid at de hadde avtalt vilkårene med Atletico Madrid og Chelsea over de permanente overføringene av henholdsvis Marcos Llorente og Mateo Kovacic. Å miste to ettertraktede ungdommer er sikkert et slag mot hvite maskinrom, men det kommer flere flere utganger i de kommende dagene.

  Bale er under kontrakt frem til juni 2022, så det ble rapportert at Los Blancos kunne være villig til å la Bale gå ut på lån bare for å få lønn på € 15m per år fra bøkene. Neste måned blir Bale 30 og er ikke tenkt å være en del av Zinedine Zidanes planer på Santiago Bernabeu, mens Madrid-fansen har slått på ham.

  Pogba som alltid bærer sin Real Madrid fotballdrakter, er ifølge Zinedine Zidane hovedsakelig i overgangsmål i sommer, og til tross for at Madrid allerede bruker over 300 millioner euro på nye spillere, sies de at han skal planlegge en 120 millioner euro. Madrids gjenoppbygging foregår godt med Zinedine Zidane, og i forbindelse med en midtbanespiller fortsetter Liga-gigantene å jage Pogba. Real Madrid har imidlertid ikke gitt opp å signere Pogba.

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter Real Madrid fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!