Magical Messi får 400: e La Liga mål

Lionel Messi blev den första mannen som gjorde 400 La Liga mål som Barcelona lättade till en 3-0 seger hemma till Eibar på söndag vilket hållde katalanska fem poäng klart överst i ställningarna på halvvägs säsongen.

Efter att ha nått en annan milstolpe med hans ansträngning mot Eibar, tar vi en titt på Opta-statistiken bakom Messias sensationella drag på 400 LaLiga-mål. Barcelonas superstjärnan Lionel Messi i billiga fotbollströjor lade till en annan rekord till sin stjärnkarriär som han blev den första spelaren som gjorde 400 mål.

Eibar hade varit envisa motståndare i första halvlek men började grotta in efter intervallet, med Suarez i Barcelona tröjor slår igen sex minuter senare, konvertering från en tight vinkel med hjälp av en avböjning från en olycklig besökare försvarare.