Manchester United & Harry Maguire

    Manchester United kommer att skriva Harry Maguire från Leicester City efter att ha gjort ett genombrott i samtal med sina Premier League-rivaler. England försvarare Maguire har dykt upp som Manchester Uniteds bästa mål i sommar, med Ole Gunnar Solskjaer desperat att stärka sina defensiva alternativ. De röda djävlarna har kämpat för att nå en överenskommelse med rävarna, som inte har något påtryck för att sälja Maguire med en Billiga fotbollströjor och värdera den 26-årige på cirka 80 miljoner pund.

    United-chefen Ole Gunnar Solskjaer, 46, har varit angelägen om att lägga till den engelska centerbacken i sina led när de röda djävlarna drabbades av defensiva problem i förra säsongen. Och Maguires £ 80m-drag skulle göra honom till den dyraste försvararen i världen, vilket skulle förduka Liverpools förvärv av Virgil van Dijk från Southampton 2018.

    Eniga medarbetare känner att den 26-årige engelska internationella kommer att komplettera den utvecklande Victor Lindelof i hjärtat av ett nytt utseende, som kommer att ligga till grund för ett snabbt och hårt pressande lag. Tidigare i veckan avslöjade Brendan Rodgers att United tidigare hade misslyckats med att möta Leicesters pris. "Harry är en toppkvalitets spelare och ingen har kommit nära värderingen för att fresta klubben att sälja," sa han.

    Charlie Owen som bär sin nya Manchester United tröjor är den nya United Fitness coachen, en intern möte för att kompensera avgångarna till Gary Walker och Robin Thorpe, som båda flyttade till Amerika tidigare i år. Owen rapporterar till idrottsläraren Richard Hawkins och Solskjaers tidigare lagkamrat Michael Clegg har följt i far Micks fotspår för att utgå från styrkan och konditionen.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!