Manchester United står inför en potentiell överföringsskräck

    Manchester United möter en potentiell överföringsskräck eftersom det rapporteras att Real Madrid kan komma att försöka en sista push för Paul Pogba under sommaren.

    Real Madrid kommer att missa fången av Ajax mittfältare Donny van de Beek som bär en Billiga fotbollströjor - mannen som ses som ett alternativ till Paul Pogba. Manchester United-mittfältaren medgav offentligt att han sökte en ny utmaning i sommar. Klubben är redo att ta en sista strategi för Paul Pogba i sommar, med Manchester United inför en kamp för att hålla honom på klubben på lång sikt.

    Frankrikes internationella har drabbats och missat under större delen av sin Old Trafford-karriär, men har visat i trollformler med Juventus och på internationell nivå att han kan vara en världsklassare på sin dag.

    Pogba bär en Manchester United tröjor insisterade efter Uniteds 4-0-seger över Chelsea var det fortfarande ett frågetecken över hans framtid, men hans manager vederlagde detta påstående och sa att mittfältaren skulle stanna kvar på Old Trafford. "För mig, ja, han kommer att stanna," sa Solskjær.

    "Jag har absolut inga problem med Paul. Du sätter alltid frågetecken runt Paul. "Jag tycker inte att det är konstigt och säger" Jag tycker om att spela, jag har kul med mina lagkamrater, jag tycker om vad jag gör, jag älskar mitt jobb och tycker om spelet ". ‘Självklart, den meningen med frågetecknet om honom, det finns alltid frågetecken om Paul.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!