Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Mandzukic är "redo att gå med i United"

  Mandzukic är "redo att gå med i United"

  Juventus hade avslutat försäljningen av högerback Joao Cancelo till Manchester City för 30 miljoner euro plus Danilo klädd i en Billiga fotbollströjor - en spelare som besitter samma position - det hade många anhängare av Old Lady som skrapade på huvudet.

  Avgiften i sig verkade rimlig, och en rak spelare-byte plus en betydande ekonomisk avveckling är ett bra sätt att lösa finansiella fair play-överväganden från den Turinbaserade klubben.

  Cancelo hade varit en framstående spelare under Juves serie A-vinnande säsong förra terminen men har tillåtit att lämna efter bara en säsong med Old Lady. Juventus kommer att tjäna € 30 miljoner (£ 27 miljoner / $ 33 miljoner) som en del av avtalet, med Danilo som kommer att ersätta en man som länge har varit på City-chef Pep Guardiolas radar.

  Paul Pogbas agent Mino Raiola använder franskmännens tidigare klubb Juventus för att sätta press på Real Madrid. Båda klubbarna har visat intresse för att underteckna 26-åringen i sommar, där Man Utd nyligen avslog ett erbjudande från Madrid.

  Mandzukic som hade Juventus tröjor är "redo att gå med i United" och "positivt om erbjudandet" de har gett. Mandzukics produktion har doppats över fyra år med Juventus efter högt poäng med andra europeiska jättar Bayern München och Atletico Madrid.

  Den 33-åriga veteranen har räknat 44 mål över 162 uppträdanden i alla tävlingar för de åtta gånger regerande Serie A-mästarna. Han gjorde 68 gånger i 131 matcher för Bayern och Atletico.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Juventus tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!