Messis briljans gör Barcelona till det enastående laget

Chelsea uppmanade tillhållare att komma i kontakt efter rapporter om sammandrabbningar med polis och stewarder utanför Camp Nou marred det andra laget i deras Champions League round-of-16-slips mot Barcelona. Är du en fotbollsfans? Här har vi många Billiga fotbollströjor till dig. Lionel Messi levererade en tidig påminnelse till resten av Europa att han är anledningen till att Barcelona är laget som ska slå i Champions League genom att masterminding ett Chelsea 3-0 nederlag i Nou Camp. Messi hade misslyckats med att göra mål i åtta matcher mot Chelsea före den här säsongen och nu har Barcelonas hjälte lyckats både hemma och borta.

Argentinern öppnade poängen efter bara tre minuter innan han gav ett sublimt pass för Ousmane Dembele att öppna sitt Barca-konto och dubbla ledningen i 20-minuten. Låt oss ha på sig Barcelona matchtröjor för att stödja honom! 32 minuter in och en foul på Messi vann Barcelona en frispark. Messis briljans, Luis Suarez uttröttliga arbetsklimat och deras underförstådda styrka gör att Barcelonas utestående lag fortfarande spelar i tävlingen. Försvararen kunde inte helt få en fot till det och det blev sedan enkelt uppskötat av Courtois.