Nederländernas nya miss trots tränarbyte

Tidigare U-21- och assisterandetränare, Fred Grim, blev blixtinkallad som Nederländernas förbundskapten efter att Danny Blind fått sparken i veckan. Grim såg ut att kunna få fart på sitt landslag direkt efter att Italiens Alessio Romagnoloi petade in bollen i eget mål och gav holländarna ledningen. De är populära spelare bland fans, massor av fans som gillar dem skulle bära Billiga fotbollströjor att spela fotboll.

Éder kunde kvittera bara minuten efter en misslyckad rensning på en höra. Interanfallaren kunde distinkt placera in bollen i målvakten Zoets vänstra hörn. Och det skulle bara bli värre för Nederländerna. I den 32 minuten kunde Bonucci stänka dit slutresultatet som skrevs till 2-1 i Italiens favör. Nederländerna tröja är älskade av fans.

Till Fred Grim och hela Nederländernas tröst har laget sju månader på att sig att hitta formen innan kvalmötet med formstarka Sverige. Det svenska herrlandslaget slog Portugal i en träningsmatch på Madeira med 3-2.