Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Paris Saint-Germains attackerande talanger steg upp

  Paris Saint-Germains attackerande talanger steg upp

  Paris Saint-Germains attackerande talanger steg upp i frånvaro av Neymar när mästarna började sitt Ligue 1-titelförsvar med 3-0-seger över Nimes på söndagen. Dramaet kring Neymar och hans rykten flyttar tillbaka till Barcelona försvinner inte. Medan en stjärna försökte undvika spekulationer över brasilianern, var en annan ärlig när han sa att saker skulle förändras utan honom.

  PSG sägs vara uppmärksamma på den nya Atletico Madrid-framåt Joao Felix som bär en Billiga fotbollströjor  som en ersättning för Kylian Mbappe om fransmannen skulle lämna klubben under de kommande åren. Mbappe har varit strålande för de franska jättarna sedan han gick med i klubben, med 20-åringen som fick en enormt imponerande 61 mål och 32 assists i 88 matcher. Ungen är en av de bästa och mest lovande angriparna på planeten, och vi skulle inte bli förvånade över att se spelaren lämna klubben inom kort för att göra en ny utmaning.

  Förhandlingarna mellan Barça och PSG om ett avtal för Neymar förblir öppna men har nått en förbannelse enligt källor nära konversationerna. Den franska klubben är villig att låta Neymar med en PSG tröjor lämna men deras krav gör det omöjligt. Eftersom Neymar ser ut är det mycket troligt, men PSG har också informerat Barça om att Real Madrid pressar på att ta bort en överföring själva.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor PSG tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!