Ronaldo tecknades för 100 miljoner euro förra sommaren

  Juventus har länge behövt vinna Champions League på deras sinnen, och Ronaldo tecknades för en rapporterad € 100m förra sommaren. Men även han kunde inte producera magiken, då Juve slogs ut av Ajax i kvartfinalen. Enligt italienaren är De Ligt som gillar Billiga fotbollströjor  mycket efterlyst av Juventus, men deras anmälda öppningsbud på 50 miljoner euro (45 miljoner £) utan tillägg avvisades av Ajax, som är angelägna om att få en större överföringsavgift.

  Målen hade tidigare rapporterat De Ligt hade kommit överens om ett femårigt kontrakt med Juventus, vilket kommer att tjäna honom en total lön på € 12m per säsong i Turin som består av hans baslöner och bonusar försvararens agent väntar på nästa steg till görs i samband med rapporter skulle nederländska internationella få lov att lämna till rätt pris

  Och Davids, som åtnjutit en sjuårig stavning i klubben som såg honom vinna tre Serie A-kronor, hävdade att hans tidigare sida måste förbättra sig på förra säsongens show i Europa, särskilt om de ska gå ner som det bästa i klubbhistoriken. Fråga om Juventus är den största skörden av spelare som ses på Bianconeri genom åren, svarade Davids: "Har Ronaldo som gillar att bära sin juventus tröjor nå Champions League-finalen? Nej. Men jag hoppas att de kan göra det nästa år.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor juventus tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!