Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Ter Stegen har vunnit 22 möss för sitt land

  Ter Stegen har vunnit 22 möss för sitt land

  Barcelonamålvakten Marc-Andre Ter Stegen var utan tvekan den bästa spelaren i sitt sides mållösa oavgjort mot Borussia Dortmund i Champions League på tisdag. Den tyska internationella gjorde en rad fina räddningar i spelet för att säkerställa att Barça höll ett rent ark, inklusive att stoppa Marco Reus straff.

  Ter Stegen som bär en Billiga fotbollströjor  har vunnit 22 möss för sitt land men har spelat bara en gång under 2019 trots att han utlovats åtgärder i kvalificeringskampanjen för Euro 2020 av tränaren Joachim Low. Det ena uppträdandet kom i en vänskap mot Serbien, där han spelade 45 minuter. Men han är fortfarande Barcas första plockning och kommer att börja på tisdag tillbaka i Tyskland.

  Ter Stegen, 27, har varit Barcas direkta nr 1 sedan Claudio Bravo flyttade till Manchester City 2016 men har förblivit backup för Neuer i internationell fotboll. Efter att ha varit en oanvänd ersättning i spel mot Nederländerna och Nordirland under förra veckans internationella paus, avslöjade Ter Stegen att det hade varit ett "massivt slag" att inte alls spela.

  "Vi var tvungna att drabbas mycket, särskilt efter pausen när vi tappade kontrollen och de var mycket farliga," sade Valverde. "Vi måste tacka Marc-Andre Ter Stegen som bär en Barcelona tröjor för hans utmärkta räddningar. Vi vet att vi måste förbättra hemifrån."

  Manuel Neuer kan ha uppmanat Marc-Andre Ter Stegen att hålla sig tyst, men Tyskland nr 1 kan inte göra någonting åt att hans rival i Barcelona skulle prata på planen. Barcelonas kapten och talisman Lionel Messi gjorde sin efterlängtade återkomst från skada, men det var Ter Stegen som tog plauditerna från en uppslukande strid på Westfalenstadion.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Barcelona tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!