Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Vinnaren av Neymar-tävlingen är PSG

  Vinnaren av Neymar-tävlingen är PSG

  Efter en sommar full av rykten och viskningar är vinnaren av Neymar som bär en PSG tröjor-konkurrens hans nuvarande och framtida klubb. Paris Saint-Germain, den plockiga, oljestatsstödda underhunden, avskydde överträdelserna från både Barcelona och Real Madrid fram till döden, och firade bara Neymars fortsatta bostad i Frankrike när överföringsfristen passerade på måndag. Det var en modern övergångssaga, den enastående fotbollssaga som kommer att komma ihåg under mycket lång tid, telenovela som gjorde rubriker över hela världen i nästan tre månader.

  Medan alla fokuserade på Neymar, snickade PSG in några intressanta drag. De lade till Abdou Diallo för att skydda framtiden för sitt försvar, Pablo Sarabia för att lägga till lite offensiv stil, och Idrissa Gueye kom in från Everton för att lägga till lite efterfrågad defensiv balans. Sedan på den sista dagen av fönstret drog de upp en chockavtal för Inter: s otroliga anfallande anfallare Mauro Icardi.

  Triple Champions League-vinnande målvakt Keylor Navas som bär en Billiga fotbollströjor har anslutit sig till Paris St Germain på ett fyraårigt avtal från Real Madrid, sade de franska mästarna på måndag. Navas gick med Real 2014 och var deras nummer ett under ett enastående hat-trick med Champions League-titlar mellan 2016 och 2018 men han förlorade sin plats i laget efter att Belgiens Thibaut Courtois gick med förra året.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor PSG tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!