2 : 0

  Barcelona gör sen comeback för 4-4 Draw

  Villarreal såg ut att ha andat livet tillbaka till LaLiga titel titel efter att de kom från 2-0 för att leda 4-2, men ersätta Messi - som hade vilat - och Suarez anmärkningsvärt säkrade en del av bytet för att hålla Barca åtta poäng före Atletico Madrid.

   

  Álvaro González i billiga fotbollströjor avskedades sedan för Villarreal för en andra bokning med fyra minuter kvar, vilket banade vägen för Messi och Suárez att slå till Barça och producera en anmärkningsvärd avslutning till en förtrollande tävling. Villarreal var inte en att gå ner lätt eftersom Samuel Chukwueze drog en tillbaka till hemmalaget halvvägs genom den första perioden.

   

  Alvaro Gonzalezs röda kort och Messi i Barcelona tröja frispark i sista minuten av normal tid satte en dramatisk målning, innan Luis Suarez bröt Villarreal hjärtan med en fantastisk finish rätt. Carlos Bacca såg ut att ha insamlat en ovärderlig och oväntad, tre poäng för nedslagsbattningen värdar 10 minuter från tiden. Men Alvaro Gonzalezs röda kort och Messis frispark i sista minuten av normal tid satte upp en dramatisk avsluta.

   

  Om Messi inte reser till Villarreal, och sålunda inte ens skulle vara tillgänglig från bänken, väljer jag någon annan - särskilt med tanke på Messis ett spel i veckan skulle vara mot laget med bästa defensiva rekord i ligan.

  Verwante Tags

  billiga fotbollströjor Barcelona tröja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!