Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Chelses långa väntan på en pålitlig mitt framåt

  Chelses långa väntan på en pålitlig mitt framåt

  Chelsea-anfallaren Tammy Abraham fick sitt namn på poängen på Stamford Bridge för första gången med två mål i första halvlek till glädje för hemmafansen som hoppas att han kommer att vara svaret på Chelses långa väntan på en pålitlig center framåt.

  Abraham, en av flera spelare från Chelseas ungdomsakademi, fick sin chans av Lampard och slitsade hem i den 19: e minuten när Sheffield-målvakt Dean Henderson som bär en Billiga fotbollströjor  misslyckades med att samla bollen under tryck från Christian Pulisic. Frank Lampard planerar att axa Cesar Azpilicueta från början elva när Reece James återhämtar sig från skada, enligt rapporter.

  Lampard har en tydlig vision för hur han vill att laget ska spela och det är mer Jurgen Klopp än Pep Guardiola. Han vill att de framåt ska pressa aggressivt och ständigt för att antingen vinna bollen tillbaka direkt eller tvinga en oplanerad passning. Sedan ska mittfältet eller försvaret pressa för att vinna tillbaka bollen. När bollen har vunnit är målet inte att dröja utan att komma fram i antal snabbare än motståndaren kan ställa in defensivt.

  Baba Rahman som bär en Chelsea tröjor är beredd att flytta från Stamford Bridge innan det europeiska transferfönstret stängs på måndag. Sedan han kom till Chelsea 2015 har 25-åringen misslyckats med att göra intryck på laget och har skickats på lån till lag som FC Schalke 04 och Stade Reims.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Chelsea tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!