Ett besvikande slut på kampanjen

    Manchester United-chefen Ole Gunnar Solskjaer med en Billiga fotbollströjor  insisterar på att han inte bara kommer att sikta på en återgång till de fyra bästa i Premier League den här säsongen, men mycket mer. De röda djävlarna avslutade sjätte förra säsongen, fem poäng av de fyra bästa och 32 poängen bakom mästare Manchester City efter ett besvikligt slut på kampanjen.

    Med tanke på BBC Sport gav Solskjaer sina tankar om en rad ämnen, bland annat Alexis Sanchez, Paul Pogba och hans mål för Premier League nästa säsong. Manchester United slutade sjätte förra säsongen, är topp fyra bra nog den här säsongen? Vi måste sträva efter ytterligare uppåt än fjärde. Jag skulle hellre vara en optimist och vara fel än en pessimist och ha rätt.

    Källor har berättat för ESPN FC att medan de unga chefen Ole Gunnar Solskjaer är fast besluten att signera Maguire så fort som möjligt för att stärka sitt porösa försvar i Old Trafford, är de två klubbarna fortfarande ett stycke ifrån varandra när det gäller deras värdering. Harry Maguire har spelat i semifinal i VM och blir en av de högst rankade försvararna i Premier League.

    Manchester United har varit på utkik efter en mittfältare. Med framtiden för några mittfältare osäkra och med avgången av Herrera och Fellaini som hade sin Manchester United tröjor, är det uppenbart att de röda djävlarna behöver förstärkningar i mitten. De har visat intresse länge nu i Sporting CPs Bruno Fernandes. Portugiserna har lockat Manchester United men de kan bara missa möjligheten att underteckna spelaren i sommar.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!