Juventus 2 - Sampdoria 1

Två mål från Cristiano Ronaldo och ett dramatiskt sent VAR-samtal gav Juventus en 2-1 seger över Sampdoria på lördag som utökar sin ledning. Ronaldo gav Juventus ledningen efter två minuter genom att samla Paulo Dybalas pass och krossa insidan för att göra mål med ett lågt skott.

Ronaldo i Juventus fotbollströjor i konverterade en spot-kick sig själv under 65: e minuten. Båda straffarna utdelades för handbollar efter att Valeri hade hört tonhöjdsskärmen, med det andra beslutet ser hård ut.

Cristiano Ronaldos insats från början visade sig berätta, när han sköt hem från kanten av området innanför öppningen två minuter för att ge Juve en drömstart. Värdarna fortsatte att dominera innehav i öppningsutbytena och utformade en öppning som Paulo Dybala i billiga fotbollströjor.