Liverpool FC - West Ham 4-0

Mästarlaget Manchester City visade att Unai Emery inte hunnit sätta sin prägel på Arsenal ännu när City vann med 2–0. I Liverpool körde hemmalaget över West Ham med 4–0 sedan Sadio Mané gjort två mål.

Liverpool tog tag i taktpinnen direkt från första sekund. Tidigt i matchen hade Salah i Liverpool tröjor en ypperlig chans att sätta dit ledningsmålet, och ett par minuter senare var det Sadio Mané som såg ut att bryta dödläget.

Mané i billiga fotbollströjor var framme igen efter paus och trots att 3–0-målet stank av offside så blev senegalesen tvåmålsskytt i premiären. Slutsiffrorna 4–0 fastställdes av Daniel Sturridge som hunnit vara på plan i bara några sekunder. Sturridge styrde in Milners hörna i den 88:e matchminuten.