Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/fotbollsonline.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Liverpool och Manchester City

  Liverpool och Manchester City

  Liverpool och Manchester City, vinnarna av gardinhissaren 2019-20 på Wembley, visar noll tecken på att sluta. Om något, de ser mer beslutsamma än någonsin att spränga poster och sätta nya riktmärken, båda drivs av närvaron av den andra för att vara de allra bästa versionerna av sig själva, även i en vänlig.

  När Manchester Citys Gabriel Jesus driblade förbi Liverpool-backbacken Virgil van Dijk klädd i en Billiga fotbollströjor  på Wembley Stadium, var det första gången den nederländska internationalen hade slagits på dribben sedan Mikel Marino från Newcastle gjorde det i mars 2018, en körning av 65 spel. 28-åringen körde för att inte bli misshandlad av oppositionsangripare blev ökända i slutet av förra säsongen, med framåt runt kontinenten i hopp om att de skulle få slut på Van Dykks rekord.

  Liverpools målvakt Simon Mignolet är beredd att gå med Club Brugge i en affär värd upp till 8 miljoner pund. 31-åringen, som ingick i truppen för Community Shield-nederlaget mot Manchester City på söndag, sade farväl till sina lagkamrater på Wembley innan han gick ombord på ett privatplan från London till Belgien.

  Danny Murphy som gillar Liverpool tröjor mycket har levererat sina förutsägelser för den nya Premier League-säsongen och stöder Liverpool för att äntligen få tag på titeln. Jurgen Klopps sida pressade Manchester City hela förra säsongen men slutade fortfarande på andra plats trots att jag samlade 96 poäng över en oerhört imponerande kampanj. Man City vann också Premier League 2018, vilket betyder att de kommer att bjuda på att säkra ett hat-trick med titlar när den nya säsongen börjar nästa vecka.

  Verwante Tags

  Billiga fotbollströjor Liverpool tröjor

  Reacties

  Note: HTML is not translated!