Pedja Mijatovic skulle vilja se PSG framåt Neymar

    Real Madrids tidigare fotbollschef Pedja Mijatovic har sagt att han skulle vilja se Paris Saint-Germain fram Neymar vid Bernabeu. Men Real är också igång och Los Blancos-legenden Mijatovic är väldigt angelägen om att se den knepiga framsteg som han handlar i Madrid.

    James Rodríguez som bär en Billiga fotbollströjor -återkomst till den spanska ligan slutade i frustration när Real Madrid medgav en sen utjämnar för att dra hemmaöppnaren 1-1 mot Valladolid på lördag och lägger press och spänning till rykten om Rodrigues överföring till PGS.

    Mitt Madrid-mittfältaren James Rodriguez är för en besvärjning på sidelinjen efter att klubben har bekräftat att han har drabbats av en kalvskada. Zidane sade att beslutet att dra tillbaka honom var nere till ett slag och ytterligare test på måndag avslöjade mittfältaren kunde ställas in för att missa sitt lags nästa matcher.

    Det har varit mycket samtal om Keylor Navas möjliga utgång från Real Madrid, med många som tror att ett drag skulle ha säkrats så snart säsongen 2018/19 hade avslutats. Men på grund av Los Blancos 'krav och spelarens krav har detta visat sig vara mycket svårt att uppnå.

    Tala efter 1-1-oavgjort mot Valladolid, förklarade klubbkaptenen Sergio Ramos klädd i en Real Madrid tröjor sina känslor i saken. "Jag vill att han ska stanna. Madrid måste ha två stora målvakter och Keylor är i topp tre," inledde Ramos. "Han är en bra målvakt och en god vän."

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Real Madrid tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!