Real Madrid är fortfarande kopplat till både Neymar och Paul Pogba

    Överföringsmarknaden är öppen för spanska klubbar fram till 2 september, där Real Madrid fortfarande är kopplat till både Neymar och Paul Pogba som bär en Billiga fotbollströjor. Med de brasilianska och franska landsmän som båda har varit två av de mest omtalade spelarna under sommaren, är det logiskt att deras namn kommer att ta upp kolumn inches ända fram till sista minuten av övergångsperioden.

    Neymar väntas allmänt vara på väg ut från PSG i sommar, med Real och Barcelona som leder tävlingen för sin signatur. Men med tanke på storleken på affären tittar båda klubbarna på spelare-plus-kontant-erbjudanden snarare än att försöka möta PSG: s begäran.

    Zinedine Zidane klädd i en Real Madrid tröjor chockade många Real Madrid-fans på lördagen när han namngav Gareth Bale i sin startuppställning efter en kaotisk sommar som såg Gareth Bale nästan flytta till Kina och Zidane förklarar att ju tidigare walesman lämnar, desto bättre.

    Real Madrids presäsong såg inte bra ut. Frågorna från förra året har fortsatt och teamets försvar ser fortfarande skakigt ut. Att göra sju mål i ett spel är fruktansvärt för även om det är för säsongen och det också mot dina stadsrival. Det handlar inte ens om det spelet ensam utan även mot Fenerbahce, släppte laget tre mål.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Real Madrid tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!