Emre Can har värderats till € 30 miljoner

    Juventus slog Roma 2-1 och tillbaka till toppen av Serie A. Men de kommer att förlora sin turkiska försvarare Merih Demiral på grund av en stor knäskada. Turkarna sprängde ledbandet och kommer att genomgå knäoperation under de kommande dagarna. Det sägs att skadan förmodligen kommer att hålla honom ute i cirka sex månader. Han måste packa sina Juventus tröjor tillfälligt. Juventus tillbaka till den italienska serien A med 48 poäng men Inter Milan är de andra utmanarna.

    Maurizio Sarri har varit ansvarig för Juventus i en halv säsong hittills. Truppen leder två poäng klart i toppen av Serie A med hans hjälp. Mannen sa att han kände att hans sida spelar som andra topplag och detta är ett otroligt starkt lag. Hans en av uppenbara förändringar är att han nu verkar mycket mer villig att rotera sina spelare. Nästa Sarri kommer att titta på att injicera lite ungdomar i sin sida. Det finns flera spelare som han kan se ut för att ta sig in i veckan, inklusive Dejan Kulusevski, Luca Pellegrini Cristian Romero och så vidare.

    Juventus mittfältare Emre Can har haft en begränsad roll hittills denna säsong och han kommer sannolikt att säljas eftersom klubben har värderat honom till cirka € 30 miljoner. Det här är mycket pengar för att testa vilken klubb som har intressen i mittfältaren och hans gamla billiga fotbollströjor. Dessutom kommer Serie A-mästarna osannolikt att lägga till några spelare i deras trupp i januari. De planerar emellertid drag för att föra tillbaka Manchester Uniteds Paul Pogba, även om det kommer att bli ett stort begärt pris.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Juventus tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!