Juventus seger 3-1 över 10-man Sassuolo

Mål från Cristiano Ronaldo och Wales Aaron Ramsey hjälpte Juventus att säkra en 3-1 seger över 10-man Sassuolo i Serie A på söndag, vilket lyfte mästarna till fjärde plats i tabellen.

Juventus som spelar Sassuolo har alltid varit en knepig match. Det har visat sig vara ett spel där Juves säsong har nått botten. Det har varit ett, liksom mötet i juli förra säsongen, har målen flödat fritt. Men det kanske inte är viktigare den här säsongen eftersom Juventus med sin ära fotbollströjor försöker få bort ledningen som AC Milan för närvarande har på toppen av tabellen.

Juventus utnyttjade den numeriska fördelen som Danilo med Juventus nr 13 fotbollströjor vänster i gott om utrymme för att skjuta hem en hård öppnare i 50: e minuten, men ledningen varade bara åtta minuter när Gregoire Defrel planade för att bedöva värdarna.

Talare efter segern gav tränaren Andrea Pirlo en uppdatering om spelarnas tillstånd. "Vi var lite tröga ibland i kväll, men vi blev lite mindre organiserade och mer beslutsamma, så vi visade den hunger som krävs för att vinna matchen." Sassuolo, trots att han var en man, visade bra initiativ och tog en utjämning i strax efter att Danilo hade gett värdarna ledningen.

Det som har imponerat på mig har varit Juves attack. Ett tag kämpade de för att skapa goda chanser och berodde verkligen på Ronaldo och mål från fasta matcher. Nu skapar flera spelare chanser och lagets attack är mycket mer flytande. Ronaldo gör fortfarande flest av målen, men det handlar inte bara om honom framåt.