Manchester United 0-0 oavgjort mot Liverpool

    Manchester United är verkligen Premier League-utmanare igen, och söndagens 0-0-oavgjort mot Liverpool på Anfield bevisade det en gång för alla.

     

    United hade det bästa av de sista minuterna då Alisson, med Fotbollströjor, räddade på nära håll från Bruno Fernandes och Paul Pogba men hade kämpat för besittning även om deras värdar sällan såg ut som att avsluta en mållös sträcka i Premier League som nu står på tre matcher.

     

    Det var dock en annan historia under andra halvåret. När Thagos inflytande avtog, växte United nästan synligt i förtroende. De två bästa chanserna i andra halvlek föll båda till United, en till Bruno Fernandes, som ser tydligt trött ut, och en till Pogba. Båda, som står för hotade Manchester United Fotbollströjor 2021, räddades av Alisson, även om Pogba kanske känner att han gjorde det enkelt för målvakten och slog bollen rakt mot honom.

     

    Det var ibland svårt att se, med två gamla rivaler som visade för mycket respekt för den andra för att skära loss och verkligen vinna. Ibland red också United sin tur, särskilt i en ensidig första halvlek som dominerades av Liverpool.

     

    Liverpool fortsatte att trycka för att försöka hitta en sen utjämning men kunde inte bryta igenom. De föll 11 poäng efter Leicester City på den enda reklamplatsen. Det är svårt att se något scenario där Liverpool nu kan få befordran. Med inga förstärkningar i sikte verkar det som om minst en säsong till i FA Women's Championship är allt annat än beslutsam.

     

    Verwante Tags

    Billiga Matchtröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!