Portland Timbers slutförde överföringen av den chilenska speditören Felipe Mora

    Portland Timbers slutförde överföringen av den chilenska speditören Felipe Mora från Liga MX-klubben Pumas UNAM och undertecknade honom till ett nytt kontrakt, meddelade klubben tisdag.

     

    Att föra Mora permanent till Portland var ett av klubbens främsta mål för lågsäsongen, eftersom den chilenska framspelarens Fotbollskläder sprider oändlig charm och han var en viktig del av deras attack 2020. Mora kom över på ett års lån förra säsongen och hade sju mål och två assist i 19 ordinarie säsongsmatcher (13 starter).

     

    Mora, 27, klädd i ljusa Fotbollströjor var utlånad hos Portland 2020. Han hade sju mål och två assist över 19 matcher (13 starter). Framspelaren är en chilensk internationell med fem landskampar.

     

    "Vi är stolta över att få tillbaka Felipe på lång sikt eftersom han är en skicklig internationell anfallare i början av sin karriär", säger Timbers huvudtränare Giovanni Savarese i ett meddelande. "Felipe acklimatiserade sig sömlöst i gruppen förra året, och vi kan inte vänta på att han ska fortsätta vara en viktig bidragsgivare för Timbers Portland Felipe Fotbollströjor 2021."

     

    Att ha Felipe utlånat 2020 gav en ovärderlig utökad scoutmöjlighet och Timbers Portland tröja det faktum att han är en högkvalitativ spelare med enorma värderingar, vars camisolas de futebol baratas står för en anda med stor potential. Han kommer också att fortsätta hjälpa Timbers vinna.

     

    Timbers har en hektisk start i vinter. De förvärvade den argentinska vänsterbacken Claudio Bravo medan han bytte Marco Farfan till LAFC och Julio Cascante till Austin FC.

    Verwante Tags

    Fotbollströjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!