Torres kommer nästan att sakna viktiga matcher för Spanien

    Manchester City kommer att vara utan Ferran Torres i nästa spelperiod efter att den spanska forwarden tagit en fotskada. 21-åringen kommer att bli utesluten i minst en månad efter att ha brutit foten, vilket ökar anfallets frustration för Pep Guardiola. Nyheten kommer som ett enormt slag för City, som redan är beredd att vara utan Gabriel Jesus för helgens möte med Burnley. Det skulle vara en liten röra för spelare i Manchester City tröja.

    Torres, som har varit utplacerad som center-forward i Manchester City tröja hittills den här säsongen, har gjort tre mål på sju matcher i alla tävlingar under 2021-22. Han har redan visat en enorm potential på Etihad Stadium, tillsammans med att göra en produktiv start på livet på internationell nivå med Spanien.

    Men Torres är också nästan säker på att missa viktiga matcher för Spanien nästa månad eftersom de ser ut att bekräfta kvalet till VM 2022. Eftersom City misslyckades med att skriva på en anfallare under sommaren efter Sergio Agueros avgång, har Torres använt en fotbollströjoroch spelat som en centerforward under Pep Guardiola. Detta är en stor chock för Manchester City. Pep Guardiola kan behöva fortsätta att vara kreativ i sin sides sökning efter någon som leder linjen.

    Verwante Tags

    fußballtrikots Manchester City trikot

    Reacties

    Note: HTML is not translated!