Frank Lampard förenar Chelsea-laget

    Chelsea har sitt tyngsta nederlag hemma i Europa när de möter en 3-0-förlust mot Bayern München i UEFA Champions League. Frank Lampard blev kvar frustrerad över hans sides brist på förtroende. Blues kommer att behöva en prestanda bättre än vad de har visat den här säsongen när de reser till München med Chelsea tröjor nästa månad. Lampard har inte signerat en enda spelare efter sin ankomst, trots att deras överföringsförbud hade upphävts. Chelsea kommer att se sig tillbaka när de reser till Bournemouth i helgen för att fortsätta sin Premier League-match.

    Chelsea är redo att sälja Kepa Arrizabalaga i sommar. Jan Oblak, den dyraste målvakten någonsin, har blivit deras toppöverföringsmål. Den spanska skjutstopparen har vunnit La Ligas Golden Gloves-pris fyra gånger. De blå är villiga att erbjuda Kepa Arrizabalaga plus kontanter för att landa Oblak. Men Atletico har ingen önskan att förlora Oblak. Dessutom hade Frank Lampard varit angelägen om att underteckna Dortmund-kantlinjen, Jadon Sancho. Men nu har intresset svalnat.

    Trots att han hade intresse av att landa Sancho, var ampard emot att föra mannen i januari-fönstret. Det skulle vara hans första stora affär hos Chelsea som möter tävlingen från Liverpool och Manchester United. Den tidigare Chelsea-målvakten Petr Cech bar en gång billiga fotbollströjor på planen och tror att Frank Lampard förenar klubben med sin beslutsamhet och personlighet. Han känner att Lampard passar perfekt i truppen och har en ljus framtid som manager.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Chelsea tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!