Phil Foden behöver bara tid att vänta på sin roll i Manchester City

    Manchester City står för närvarande inför ett tvåårigt europeiskt förbud från Uefa. Flera stjärnor har redan kopplats till en utgång. Det sägs att Barcelona planerar ett sväng för att underteckna Aymeric Laporte. Försvararen gick med i City 2018 men missade i månader på grund av skada. billiga fotbollströjor har inte rengjorts på länge. Uppenbarligen kommer City inte att tillåta att förlora honom. Samtidigt håller klubben kontakt med Bayern München-försvararen David Alaba och Brescia mittfältare Sandro Tonali.

    Manchester City skulle ha en andra chans att försvara Premier League-titeln 2020/21. För klubben är det värt mer att avsluta den nuvarande säsongen. Sergio Aguero nätade 16 gånger med sin Manchester City tröjor i tävlingen kommer att vara en anledning att fortsätta säsongen. Och deras största Premier League-vinstmarginal är åtta mål. Med att krona League Cup två gånger verkar Manchester Citys framtid ljusa även om de inte hade en bra form i Premier League.

    Phil Foden tros vara David Silvas ersättare då och då. Ungdomen kom in på nionde plats med ett värde av € 50 miljoner och det kommer inte att bli någon överraskning att se hans värde stiga ytterligare. Akademiprodukten har spelat drygt 1 000 minuter den här säsongen. Ungen kommer att bli en nyckelspelare för hans sida om han väntar tålmodigt på sin chans i klubben. Dessutom har Pep Guardiola varit 19-åringens fan på mittfältet.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Manchester City tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!