Fernandinho har en bra relation med Pep Guardiola

    Manchester City-spelare, precis som andra människor i världen, upplever mycket liknande oro och osäkerhet under denna pandemi. Ilkay Gundogan har uttryckt sitt känsla som också i Premier League. John Stones koppling till Arsenal kan vara en avgångssignal, med tanke på att hans karriär har stannat i City. En annan spelare Leroy Sane närmade sig en första lagets återkomst och förnyelse av billiga fotbollströjor. Han kunde dra nytta av säsongens upphängning efter att ha lidit en ligamentskada.

    Manchester City tittar på tre försvarare när de ser ut för att stärka sin backline. Klubben har kämpat den här säsongen defensivt. Leicester City Caglar Soyuncu är på deras radar. Kalidou Koulibaly och Ruben Dias har också lockat klubbens intressen. David Silva, 34, lämnar City efter att ha spelat 10 år och mer än 400 spel i England med snygga Manchester City tröjor. Hans nuvarande affär slutar i slutet av juni som har fått mycket intresse. Men hans avgång påverkas också av utbrottet av coronavirus.

    Med sina fyra ligatitlar under det senaste decenniet har Manchester City-spelaren Sergio Aguero en bättre chans än någon av hans lagkamrater. Även om hans slutliga summa kommer att ta lite tappning, har hans valuta alltid varit den enklaste att mäta. Fernandinho har höjt berömschefen Pep Guardiola som en av de bästa tränarna under sitt liv. Under tiden talade han också om att känna påfrestningen som andra Manchester City- eller Premier League-fotbollsspelare. Medlemmar kan inte ha förväntat sig behöva ta itu om fotboll inte har slutat.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Manchester City tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!