Mikel Arteta kunde inte replikera framgången som Guardiola åtnjöt

    Manchester City har bekräftat att deras huvudtränare Pep Guardiola tyvärr har tappat sin mor. Dolors Sala Carrio dog med 82 år gammal efter att ha testat positivt för Covid-19. Klubben skickar den hjärtligaste sympati till Pep som donerade 1 miljon euro för att bekämpa pandemin. Deras stadsrival, Manchester United, tweetade också sina kondoleanser för Guardiola. Under tiden beslutar Leicester City-försvarare Caglar Soyuncu, som har varit kopplad till City, att behålla en billiga fotbollströjor och stanna på Leicester.

    Kyle Walker har en stor böter från Manchester City efter att ha inlett en utredning. Den engelska internationalen höll ett sexparty med två eskorter förra tisdagen efter att han tog av Manchester City tröjor. Vilken skam! Men City har tagit en djupt syn på hans indiskretion. Kyle Walker bad om ursäkt för vad han gjorde förra veckan mitt i coronaviruspandemin. Och City släppte också ett uttalande och sa att de kommer att genomföra ett internt disciplinärt förfarande.

    För att få en finalliga tabell måste data och statistikspecialister göra en uppskattning baserad på ett lags kvaliteter på fyra år. Oppositionens kvalitet har också beaktats. Och deras resultat är att Liverpool skulle krönas Premier League-mästare, förvånansvärt. Nuvarande Arsenal-tränare Mikel Arteta tillbringade en gång tre år under arbetet under Guardiola. Och sedan ersatte 38-åringen Unai Emery som Gunners chef. Någon tror att Arteta inte kan replikera framgången som Guardiola åtnjöt i Manchester City.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Manchester City tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!