Chelsea redo för återupptagning av säsongen

    Pedro kommer att gå med Roma på en gratis överföring. Vingaren har sitt kontrakt löpt ut den 30 juni så att Chelsea måste förhandla om en kortvarig överenskommelse med honom. 32-åringen har accepterat ett tvåårigt kontrakt på Stadio Olimpico. Det sägs emellertid att kantlinjen vägrar att avsluta sin säsong 2019-20 med Chelsea för att skydda hans Serie A-drag. Dessutom är Willian fortfarande inlåst i samtal trots att han skulle vara avtalsenlig skyldig att slutföra de vänstra spelen.

    Under tiden väntar Blues på bekräftelse på undertecknandet av Timo Werner. Anfallaren har kommit överens om att gå med i Premier League-sidan på en femårsavtal. Men för det första kommer Chelsea att hoppas hålla Pedro och Willian tillgängliga för resan till Aston Villa i helgen. Spelet skulle säkert ge Frank Lampard ett femstjärnigt betyg. Det skulle vara ett spel när Kepa Arrizabalaga måste bevisa att han är värdig nr 1-billiga fotbollströjor samtidigt.

    Frank Lampards sida kommer att starta om sin säsong från att spela mot Aston Villa på söndag. Chefen tror att hans trupp har stora förberedelser inför säsongens återupptagning som hans mäns perfekta återhämtningsträning under den senaste veckan. Spelarna, med sina Chelsea tröjor, har arbetat mycket hårt i träningen. Det kommer att bli en stor sommar för västlondonierna eftersom deras överföringsrörelser inte är gjort ännu. Spelare kommer och går kommer att hända under sommaren.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Chelsea tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!