Modric: Jag ser fram emot matchen

    Kroatiens kapten Luka Modric blir en nyckelspelare för Kroatien vid sommarens EM. Modric har kritiserat den engelska pressen och sagt att de är källan till arrogansen som lurar laget, inte spelarna i Kroatien tröja. Playmakern, tre år efter hans Three Lions-diatrib, har befriat Gareth Southgates sida av hubris och har istället dragit sin ilska mot pressen. Han kan vara ett dyrare spel i DFS-uppställningar, men produktionen kommer att vara värt priset.

    Modric är vår motor, den som driver allt detta. Erfarenhet är mycket viktig, särskilt i stora turneringar och matcher av denna typ. Modric betyder mycket här, ”förklarade tränaren för Balkan-laget. Den centrala mittfältaren har vunnit 138 landskamper för sitt land, iklädd em 2021 tröja och gjort sin internationella båge 2006.

    Spelare i Kroatien tröja var inte imponerade av några av "Det kommer hem" -ljud som kom ut från England vid VM, med Dejan Lovren som hänvisade till det som en motiverande faktor för semifinalen. "Jag ser fram emot matchen och vill inte säga för mycket om vad som är på andra sidan", tillade Modric.

    Verwante Tags

    em 2021 tröja Kroatien tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!