David Silva saknar sin tid i Manchester City

    Manchester City kommer att underteckna försvararen Nathan Ake från Bournemouth för 40 miljoner pund. Det sägs emellertid att klubben också är intresserad av att ta med Kalidou Koulibaly och Pau Torres eftersom John Stones har kopplats till flytt till Arsenal och Everton. Den 26-åriga Stones har kämpat i start XI under Pep Guardiola och misslyckats med att göra sitt märke. Rykten föreslår också att han kommer att återförenas med David Moyes i West Ham med ett begärt pris på cirka 20 miljoner pund.

    Ferran Torres förväntas dessutom teckna ett femårigt avtal med City till 25 miljoner euro. 20-åringen kommer att genomgå sin medicinska och underteckna sitt kontrakt på tisdag när City har sin Champions League-match med Real Madrid på fredag ​​kväll. Manchester City har sett Kalidou Koulibaly som deras toppmål i sommar efter Vincent Kompanys avgång. Även om den senegalesiska internationalen är ivrig efter en ny billiga fotbollströjor är en av Napolys uppskattade tillgångar så att en hög prislapp kommer att skjuta upp flytt från City.

    Barcelonas Sergi Roberto har lockat intresserade från Manchester City. 28-åringen har sitt kontrakt gått ut 2022 och har ingen önskan att lämna. Stadens mittfältare David Silva har avslutat sitt slutliga Premier League-utseende för klubben. Det är dags för honom att lämna trots sin kärlek till Manchester City tröjor. 34-åringen har vunnit 11 troféer under 10 säsonger med City. Han känner sig så lycklig med att vinna så många titlar. Och han kommer att sakna tiden på Etihad Stadium.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Manchester City tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!