AC Milan kommer att debutera

    AC Milan kommer att debutera i sin första försäsongsmatch, det har varit en tuff säsong för att truppen har förbjudits av UEFA Europa League. En otrolig körning i för säsongen skulle vara bra för dem efter lågsäsongen de har, men det kommer att vara svårt att hindra Bayern München.

    Bayern kommer in i denna match med en stark trupp och kommer att leta efter någon hämnd efter deras senaste internationella Champions Cup-möte med Milan 2017 där AC Milan gav Bayern en 4-0-förlust. Det kan vara en besvikelse nyheter för många AC Milan fans.

    Med André Silva som bär en Billiga fotbollströjor-uppsättning för att lämna till Monaco efter en lånesträckning borta vid Sevilla, borde här andra anfallare spela för Milan. Det rapporteras nu att affären för att skicka den portugisiska internationella anfallaren Andre Silva till Monaco har gått sönder. Eftersom Silva och Monaco inte kunde komma överens om personliga villkor och att som ett resultat är affären nu av.

    Trots påståenden om att Silva var i Milanos planer såg det aldrig ut att Silva skulle välkomnas tillbaka till San Siro med öppna armar efter sin dystra första säsong i Serie A. Det verkade som om Milan hade nått en överenskommelse med Sevilla som gillar AC Milan tröjor mycket mycket, men den spanska klubben vägrade att ta upp alternativet att köpa honom direkt efter att han inte lyckats imponera efter en säsong på lån i La Liga.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor AC Milan tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!