AC Milan kommer in i övergångsfönstret

    AC Milan kommer in i övergångsfönstret på jakt efter en angripare, specifikt en anfallare som kan täcka för Zlatan Ibrahimovic i händelse av skada eller annan frånvaro. De rapporterar att Memphis Depay är ett alternativ men bara om han säljs till ett reducerat pris med tanke på att hans kontrakt löper ut på sommaren och han inte vill förnya med Lyon.

     

    Överföringen i januari kommer att vara öppen på mindre än en vecka. Lyon är för närvarande toppen av tabellen i Ligue 1 efter 17 spelade matcher. Depay med sin fotbollströjor har åtta mål och fyra assist i den franska ligan hittills den här säsongen men är utom kontrakt i slutet av kampanjen. Januari representerar därför klubbens sista chans att få en avgift för Depay, såvida han inte beslutar att förnya hans kontrakt.

     

    Dessutom avslutar AC Milans ledning en förnyelseavtal för vice kapten och symbol Gianluigi Donnarumma. Den unga målvakten med AC Milan fotbollströjor är en kulthjälte i klubben för hans otroliga prestationer från en så ung ålder och hans uppkomst från Primavera. Donnarumma rapporteras allmänt att han vill stanna kvar i klubben.

     

    I samband med jul har Zlatan Ibrahimovic förklarat att han är jultomten när han tar med gåvor till 27 barn - hans två i Sverige och hans 25 lagkamrater i AC Milan. "I år, enorma gratulationer för vad vi har gjort och vad vi gör. Vi har förlorat väldigt få matcher. Jag vet inte om det är tack vare mig, men jag gjorde något, jag tog med något."

     

    Verwante Tags

    Billiga Matchtröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!