Afrikas rikaste person siktar på att köpa Arsenal

    Det var ett Arsenal som hade bestämt sig, inga fler slappa insatser mot Chelsea. Nu skulle vi inte bara försöka spela ut Chelsea med vårt fina passningsspel utan Wenger hade tillsammans med sitt lag bestämt att vi ska vinna varenda kamp. På grund av deras resultat, fler och fler människor vill köpa Billiga fotbollströjor att stödja dem.

    "Det finns ingen tvekan" om köpet och "pengar utgör inget problem", sade Aliko Dangote i en intervju med Bloomberg Television. Hans mål för affären är att vända utvecklingen för Arsenal, som inte vunnit den högsta ligan sedan 2004. De flesta matcher i den engelska fotbollens högsta division, Premier League, visas i nigeriansk tv av satellitkanalen Supersport. Människor som har Arsenal tröja som en trogen fan av AC Milan

    Det vi kan säga om andra halvlek var att Arsenal backade hem lite mer med laget och lade sig djupare i sina defensiva positioner. Efter detta slutade en helt underbar afton i norra London med 3-0 till Arsenal som nu har fyra raka segrar i ligan.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Arsenal tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!