Arteta tittar på en flytt för Dusan Vlahovic

    Varje överföring i fotbollsvärlden är förenad med en viss risk, men i Arsenals fall fullföljer de en överenskommelse som ganska drastiskt kan gå åt båda hållen. Mikel Arteta har hävdat att världens bästa spelare alltid är intresserade av att komma till Arsenal mitt i intresset för Fiorentina-anfallaren Dusan Vlahovic. Fans i arsenal tröja förväntar sig att han blir medlem.

    Gunners hoppas på att värva Athur Melo på lån från Juventus för resten av säsongen eftersom Mikel Arteta hanterar bristen på mittfältare i Arsenal. "Vår förmåga att få folks uppmärksamhet att komma till vår klubb är något som är en stor fördel för oss", tillade Arteta.

    arsenal tröja är fortfarande attraktiv. Det är åtminstone vad Gunners-chefen Arteta, som enligt uppgift är ute efter ett drag för Fiorentina-sensationen Dusan Vlahovic den här månaden.

    Arsenal kommer att behöva punga ut ett totalt paket värt 150 miljoner pund om de ska värva Vlahovic, med 15 miljoner pund i agentavgifter och en veckolön på 300 000 pund i veckan för 21-åringen. Det är dyrt att erbjuda honom en ny fotbollströjor. The Gunners spenderade mer än något annat Premier League-lag under sommaren och sprutade över 140 miljoner pund för att få in sex förstalagsspelare. "Vi är väldigt, väldigt korta för tillfället", sa Arteta förra veckan. "Självklart kommer vi att flytta och vi kommer att leta efter alternativ, eftersom vi är väldigt korta på mittfältet."

    Verwante Tags

    fotbollströjor arsenal tröjav

    Reacties

    Note: HTML is not translated!