Att ersätta Salah kommer att bli tufft för Liverpool

    Mohammed Salah. Den egyptiske kungen. Den lilla dansaren. Det är svårt att föreställa sig ett Liverpool-lag utan honom eftersom han har varit så avgörande för klubbens senaste framgångar. 29-åringen är utan tvekan en av de bästa fotbollsspelarna i spelet för närvarande och har slitit upp det på Anfield ända sedan han kom till klubben från AS Roma 2017.

    Fans iliverpool tröjahar en anledning till oro över egyptierns framtid, eftersom han fortfarande inte har kommit överens om ett nytt avtal med klubben. Reds chef Jurgen Klopp har efteråt betonat att samtalen i det här skedet går som de ska. När Salahs kontrakt nu diskuteras offentligt, tror vissa fans att detta är Klopp som försöker visa att Liverpool inte behöver egyptiern. Det verkar som att Salah snart tar av sig liverpool tröja.

    Liverpool har redan börjat förbereda sig för livet utan sin stjärnman och Di María är en av fyra spelare på deras kortlista för en ersättare, om en skulle behövas. Salah har enligt uppgift skickat "tecken" till Barcelona om att han kan vara villig att byta fotbollströjor och flytta till Camp Nou i sommar. Vid vilken tidpunkt Salahs tid med de röda än tar slut, kommer att ersätta honom vara den tuffaste uppgiften som Liverpool har att brottas med just nu.

    Om kontraktssituationen inte löses med Salah kan klubben vara öppen för erbjudanden, eftersom det är osannolikt att klubben kommer att bryta den sammansvetsade lönestrukturen som den för närvarande arbetar med för en spelare. Andra spelare i röd fotbollströjor måste också beaktas.

    Verwante Tags

    fotbollströjor liverpool tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!