Barcelona förnedrade Celtic i CL-premiären

    Barcelona hade ett rejält målkalas när Champions League-säsongen drog i gång under tisdagskvällen. Lionel Messi inledde målskyttet redan iden tredje minuten - då argentinaren satte 1-0 bakom en chanslös Dorus de Vries. Idag kan vi se en hel del killar älskar fotboll. Om barnen älskar fotboll, då måste man köpa en bekväm Billiga fotbollströjor och spela fotbollsmatch med dem tillsammans.

    Som vi alla vet, kan FC Barcelona tröja inte bara göra barn mer bekväm, men det var också den bästa present till dem. När det gäller fantastisk semester eller födelsedag sina barn behöver föräldrar inte alltid vet vad som är den bästa present, nu kan jag säga att det är det bästa valet.

    Självklart var vi besvikna men det är inget att skämmas över. Vi mötte ett mycket bättre lag som spelade ut oss. Den här säsongen i Champions League kommer att göra oss gott och våra spelare kommer att lära sig väldgit mycket. Barcelona är överlägsna oss vad det gäller teknik och att spela enkelt. De såg väldigt bekväma ut och att i släppte in det enkla målet och missade straffen var inte bra för oss.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor FC Barcelona tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!